byebye social networking thingy.

sekarang no more MYSPACE; FRIENDSTER; TAGGED and sewaktu dengan nya.
macam dah bosan dengan semua tu.
sebab dari sekolah main benda benda alah ni.
that's why i decided to delete them all.
oh but FACEBOOK excluded.
hahhhaa;D


well; there are times when i deactivate kan.
tapi ramai yang tanya mana menghilang lah; tak dengar berita dah lah; macam macam la.
sebab memang kenalan dari sekolah dulu pun ramai dekat FB.
so terpaksa lah activate balik.
lagipun yang lain except FB bukan nya buka selalu pun.
memang tak kesah pun delete.
tak sedih oke.
sorry ye people.
i just think i dont need those things anymore.
plus, i wanna give other people chance to crumble up in those social networking place.


so byebye; Say┼Źnara .

2 comments:

nia said...

twitter n fb pun ok je..
hehe..

SYEDAzainal said...

twitter pun salah satu tempat luahan perasaan;)
hhehee
tak boleh delete.